Visie

Wie zijn wij?

Toppraktijk

TopPraktijk is een initiatief van Karim Ahabri, oprichter en eigenaar van online marketingbureau Digimedion, dat ondernemingen in publiciteitsvraagstukken ondersteunt met gerichte online marketing strategieën en crossmedia-content (tekst, video, fotografie). Met Digimedion legde Ahabri de basis voor zijn kennis van marketing voor praktijkhoudende zelfstandige ondernemers. Karim Ahabri: “We signaleerden dat een groot aandeel van ons klantenbestand uit praktijkhouders bestond en we ontwikkelden een op maat gesneden dienstverlening, gericht op de specifieke behoeften van deze klanten. TopPraktijk komt dus rechstreeks voort uit de praktijk.

Als rechtgeaarde sales- en marketing-man heb ik een sterke drive om te winnen. Samen winnen wij het vertrouwen van uw potentiële cliënten. De resultaten van onze opdrachtgevers spreken voor zich: TopPraktijk verhoogt het rendement van elke praktijkhoudende ondernemer die ons inhuurt. U kunt uw marketingactiviteiten natuurlijk zelf blijven verzorgen, maar u kunt zich ook volledig op uw vakgebied en op uw cliënten richten en de marketingcommunicatie rondom uw praktijk aan onze vakmensen overlaten. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want die verdient u snel terug. Welkom bij TopPraktijk – ik verheug me op onze persoonlijke kennismaking.”

Met vriendelijk groet,

Tekening

Karim Ahabri
085 303 25 58
karim@toppraktijk.nl

Wilt u contact opnemen?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan
  • Whatsapp?
  • Bellen?
  • Email?

Bouwen op vertrouwen

Bij TopPraktijk zijn de communicatielijnen altijd kort. Voor onze klanten zijn we altijd bereikbaar, dus ook buiten reguliere kantooruren. Door hard en slim te werken verdienen we het vertrouwen van onze klanten, zodat zij ons al snel beschouwen als een vertrouwenspartner in al hun marketing- en communicatievraagstukken (en na verloop van tijd als een verlengstuk van hun eigen organisatie).

Openingstijden

Maandag – Vrijdag
09:00 – 21:00

Zaterdag – Zondag
09:00 – 17:00

Adresgegevens

Top Praktijk
De wel 11A
3512 HN Hoevelaken